Byggare - här är fördelarna för dig

Oavsett om du är den lokala stjärnspelaren eller ett rikstäckande byggföretag är vi din partner. Hos oss hittar du varor för hela hemmet. Vi finns med under hela resan.

Fördelar

Stort och oberoende sortiment

Hos Elon har du ett brett sortiment av vitvaror och kök som håller nordisk standard.

Vi startade för flera decennier sedan med fokus på vitvaror. Där är vi fortfarande ledande. Men numera har vi varor för hela hemmet - från tvättmaskiner till designlampor och it-utrustning.

Vi hjälper dig redan på idéstadiet genom att föreslå produkter från vårt enorma utbud.

Våra tjänster för nyproduktion

Fördelar

Inköpskraft och säker leverans

Elon är en nordisk fackhandelskedja med central inköpskraft. Det innebär att du alltid får rätt pris.

Vårt centrallager i Örebro spänner över 55 000 kvadratmeter. Varje vecka rullar tågen in direkt i våra lokaler och lastar och lossar godset. Sedan vänder de ut i världen igen.

Där väntar Elons stora fordonsflotta som gör att du får snabba leveranser i hela Norden.

Flera större byggföretag har valt att teckna ramavtal med oss på grund av vårt breda utbud av både produkter och tjänster.

Fördelar

Lokal kännedom

Du gör ofta affären med en lokal handlare som känner till din marknad. Har du verksamhet på flera orter skapar Elon ett motsvarande leveransnätverk. Vi finns alltid nära dig.

Varje Elon-handlare är egen företagare. Vi är vana att lösa problem. Därför löser vi också dina problem och syr ihop den affär som gör dig nöjd. Även om det sker ändringar längs resans gång.

Vi har närmare 400 butiker i Sverige. Troligen någon precis i närheten av dig. Välkommen att ta kontakt direkt!

Listan över våra butiker

Fördelar

Installation, tillval och garanti

Vi har ett brett tjänstepaket som underlättar för dig som byggare.

Om du bygger bostäder kan vår lokala butik vara ett showroom för valet av vitvaror och kök. Dit kan bostadsköparna komma i lugn och ro och göra sina val över en kopp kaffe.

När det är dags för leverans erbjuder vi självklart också installation och bortforsling av emballage. Allt för att ditt bygge ska flyta på smidigt.

Vi har funnits på marknaden i flera decennier och du kan lita på att vi finns kvar långt efter att garantiperioden gått ut.

Våra tilläggstjänster för nyproduktion