Vitvaror och kök för nyproduktion

Vi är en självklar partner när nya bostäder och lokaler ska byggas. Elon Business erbjuder ett stort sortiment av kök och vitvaror men även belysning och hemelektronik. Vi finns med dig från ritbordet till garantitidens slut.

Erbjudande

Hjälp med helheten

När du ska bygga nytt - försäkra dig om en lösning där du kan välja fritt mellan marknadens alla vitvaror, kök och annan utrustning för hemmet.

Vi hjälper dig med:

• Förslag och kalkyl
• En kontaktperson för både kök och vitvaror
• Offert baserad på stort och oberoende sortiment
• Personlig rådgivning i någon av våra 400 butiker
• Leveranser över hela landet från nordiskt centrallager
• Tillval i showroom för bostadsköpare
• Installation
• Garantiservice

Erbjudande

Alltid nära dig

Elon Business finns för alla företag. Grunden i din affärsrelation med oss är den lokala Elon-handlaren. Det finns närmare 400 butiker i Sverige och du hittar alltid någon nära dig.

På det sättet får du alltid en affärspartner som förstår dina behov och som kan ditt område.

Erbjudande

Rikstäckande kontrakt

Behöver du tjänster på fler orter i Sverige? Inga problem. Våra handlare är vana vid att tillsammans skräddarsy en affär som täcker alla slags behov. Men du behåller fortfarande enkelheten med en kontraktspartner och en huvudkontakt.

För de större företagen erbjuder vi också möjlighet att teckna centrala, rikstäckande avtal. I det fallet kontaktar du Elon Business centralt.

Erbjudande

Produkter för alla rum

Elon Business erbjuder produkter för alla olika rum och fastigheter. Från luftrenare och kaffebryggare till tvättmaskiner. Vi erbjuder även hela kökslösningar från vårt eget kökskoncept Nordanro. I vårt breda sortiment finns det något för alla företag.

Varje projekt har olika förutsättningar, därför är alla våra avtal skräddarsydda efter ditt företags efterfrågan. Vill du ha mer information om vilka tjänster vi kan erbjuda ditt företag?

Jag hjälper dig med projektet

Jessica Söderlindh Elonbusiness

Jessica Söderlindh

Jay Mantri Qkfxq3x Ybi Unsplash